Praktisk og faciliteter

Tider: Ankomst: 15:00 – 18:00 Afrejse: 8:00 – 10:00 – Eller efter nærmere aftale på tlf. 62521044.

Afbestilling: Værelser kan afbestilles frem til 48 timer før ankomst. Ved senere afbestilling, betales prisen for den første nat for værelset. Reservationer på mere end 4 værelser, kan afbestilles frem til 30 dage før ankomst. Ved senere afbestilling, betales prisen for den første nat for værelserne.

Gående: Det tager ca. 15 min. at gå fra færgen. Der går bus næsten til døren og det er bussen mod Marstal man skal tage (kører efter færgens ankomst).

Bil/MC: Der er gode P-faciliteter ved vandrehjemmet.

Cykeludlejning: Vi 5 cykler til udlejning. Der er både dame og herre modeller og det koster kr. 100,- pr. dag.

Cykelskur: Vi har et stort halvtag så din cykel står i tørvejr.

Cykelservice: Vi stiller værktøj til rådighed, hvis du har behov for at lave service på cyklen.

Hunde: Er velkomne, de skal naturligvis være under kontrol og uden gene for de øvrige gæster. Vi tager kr. 75,- pr. hund (engangs pris) for den ekstra rengøring de medføre.

Betaling: Vi tager kontanter, Mobilepay, kort: Visa, Mastercard, Diners, Visa Elektron (men IKKE det gamle Dankort uden Visa).

Wifi: Der er gratis trådløst wifi over det meste af Villa Blomberg. Vi har opgraderet til fiber og med kraftigere router, så alt er dækket.

Morgenmadsbuffet: Vi tilbyder en lækker buffet med sunde og gode råvarer. Her er brød/rugbrød, marmelade/ost, yoghurt, havregryn/mysli, frugt, æg og the/kaffe. Kr. 100,- pr. person (kr. 50,- for børn under 10 år). Skal bestilles senest ved ankomst.

Sengelinned: Brug af sengelinned er obligatorisk! Medbringes det ikke, kan det lejes for 75,-  inkl. 1 håndklæde.

Rygning: Er KUN tilladt udendørs!

Gæstekøkken: Vi har et veludrustet køkken til brug for vores gæster. Alle almindeligt forekommende ting i et køkken – inkl. service, er til stede.

Opholdsstuer: På Villa Blomberg har vi 3 opholdsstuer: 1 i tilknytning til køkkenet med siddeplads til ca. 20 pers., 1 ved siden af med sofa, stole, TV og spil samt 1 mindre hyggestue med bl.a. pool bord.

Legeplads: Vi har et legetårn, med sandkasse til børnene.

Fodboldbane: Fin fodboldbane med 2 mål.

Egen strand: Nyd havet ved vores strand. Der er både bålplads, sheltere, toilet og grønt område.

Bålpladser: Både ved vandet og ved huset.

Smukt beliggende vandrehjem

Villa Blomberg