Praktisk og faciliteter

Tider: Ankomst: 14:00 – 17:00 Afrejse: 8:00 – 10:00 – Eller efter nærmere aftale på tlf. 62521044.

Gående: Det tager ca. 15 min. at gå fra færgen. Der går bus næsten til døren og det er bussen mod Marstal man skal tage (kører efter færgens ankomst).

Bil/MC: Der er gode P-faciliteter ved vandrehjemmet.

Hunde: Er velkomne, de skal naturligvis være under kontrol og uden gene for de øvrige gæster. Vi tillader os at tage kr. 50,- pr. hund (engangs pris) for den ekstra rengøring de kan medføre.

Betaling: Vi tager kontanter, Mobilepay, kort: Visa, Mastercard, Diners, Visa Elektron (men IKKE det gamle Dankort uden Visa).

Wifi: Der er gratis trådløst wifi over det meste af Villa Blomberg. I løbet af september 2017, bliver det opgraderet til fiber og med kraftigere router, så alt er dækket.

Morgenmadsbuffet: Vi tilbyder en lækker buffet med sunde og gode råvarer. Her er brød/rugbrød, marmelade/ost, yoghurt, havregryn/mysli, frugt, æg og the/kaffe. Kr. 75,- pr. person. skal bestilles senest ved ankomst.

Sengelinned: Brug af sengelinned er obligatorisk! Medbringes det ikke, kan det lejes for 75,-  inkl. 1 håndklæde.

Rygning: Er KUN tilladt udendørs!

Gæstekøkken: Vi har et veludrustet køkken til brug for vores gæster. Alle almindeligt forekommende ting i et køkken – inkl. service, er til stede.

Opholdsstuer: På Villa Blomberg har vi 3 opholdsstuer: 1 i tilknytning til køkkenet med siddeplads til ca. 20 pers., 1 ved siden af med sofa, stole, TV, bordtennisbord og spil samt 1 mindre hyggestue med bl.a. pool bord (kommer i maj 2017) og TV.

Legeplads: Vi etablere i løbet af foråret 2017 flere legepladser og for alle aldre. Vi lægger mere information på her, når vi er klar.

Fodboldbane: Fin fodboldbane med 2 mål.

Badebro & egen strand: Nyd havet ved vores strand. Der er både bålplads, sheltere og egen badebro.

Restauranten kan lejes: Vi kan indrette vores morgenmadsrestaurant til et hyggeligt festlokale med plads op til 50 pers.

Bålpladser: Både ved vandet og ved huset.

Vaskeservice: Vi kan vaske dit tøj – spørg efter priser.

Cykeludlejning: Vi henviser til Pilebækkens Cykeludlejning. I foråret 2018 vil vi indkøbe nogle nye cykler til udlejning fra Villa Blomberg. Mere info når vi er klar.